דלג לתוכן
ראשי
קצת עלינו
מאמרים
מוצרים
מתכונים
תקנים ואישורים
צור קשר
קל
30דק'
מצרכים
2 בקבוקים של יין אדום
1.5 כוסות מיץ תפוזים שהוכן מרכז תפוזים "טעמי הגליל"
1.5 כוסות מיץ תפוח עץ סחוט שהוכן מרכז תפוחים "טעמי הגליל"
2 תפוזים חתוכים לקוביות ( ללא הקליפה החיצונית והפנימית )
2 תפוחי עץ (עדיפות לסוג גרנד סמית) – חתוכים לקוביות
אגס אחד ( לא חובה ) חתוך לקוביות
3 מקלות קינמון
כפית קינמון טחון
5 כפות סוכר חום
אופן ההכנה
מכניסים את כל המרכיבים לסיר גדול ומחממים עד לכמעט רתיחה
בשלב זה מוזגים לכוסות ושותים חם
עוף בתנור ברוטב סילאן
בנוני
75דק'
צלי בקר ברוטב סילאן ויין אדום
בנוני
90דק'
ראשי
קצת עלינו
מאמרים
מוצרים
מתכונים
תקנים ואישורים
צור קשר
ראשי
קצת עלינו
מאמרים
מוצרים
מתכונים
תקנים ואישורים
צור קשר
Facebook
Instagram
Youtube