מצרכים

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל המצרכים עד קבלת בצק נעים, אפשר ללוש ביד או במיקסר עם וו מתאים
  2. מכניסים למקרר לרבע שעה ואז אפשר להתחיל לעבוד עם הבצק
  3. מחלקים את הבצק ל2 ולאחר מכן מתחילים לרדד עד קבלת מלבנים דקים
  4. מורחים ממרח תמרים טעמי הגליל, מוסיפים את הקינמון והאגוזים הקצוצים
  5. מגלגלים לרולדה וחותכים לחתיכות לפי הגודל הרצוי ( מומלץ שלא יהיו חתיכות עבות )
  6. מסדרים את העוגיות בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה
  7. מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר