- מערבבים את כל המצרכים עד קבלת בצק נעים, אפשר ללוש ביד או במיקסר עם וו מתאים
- מכניסים למקרר לרבע שעה ואז אפשר להתחיל לעבוד עם הבצק
- מחלקים את הבצק ל2 ולאחר מכן מתחילים לרדד עד קבלת מלבנים דקים
- מורחים ממרח תמרים טעמי הגליל, מוסיפים את הקינמון והאגוזים הקצוצים
- מגלגלים לרולדה וחותכים לחתיכות לפי הגודל הרצוי ( מומלץ שלא יהיו חתיכות עבות )
- מסדרים את העוגיות בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה
- מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר