מצרכים

אופן ההכנה

  •  חותכים את הבשר לקוביות בינוניות
  • מחממים מחבת עם מעט שמן ומשחימים את קוביות הבשר בנגלות כך שהבשר ייסגר ויקבל צבע יפה
  • מניחים בצד ומתחילים בהכנת הרוטב
  • מטגנים בסיר נוסף את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את הגזר, את היין, הסילאן והתבלינים.
  • לאחר רתיחה – להוסיף פנימה את הבשר
  • חשוב! – אם צריך להוסיף נוזלים אפשר להוסיף מים רותחים.
  • לערבב היטב וכשמגיע לרתיחה להעביר לאש נמוכה עד לצמצום הרוטב
  • ניתן לתקן ולחזק טעמים